Road show julkisen tahon rakennuttajille starttaa

Tämän syksyn ja talven aikana järjestetään aiheesta useita tilaisuuksia asiasta niin kuntapäättäjille kuin taloyhtiöiden hallituksen jäsenille ja muille päättäjille. Tilaisuuksien sisältö on laaja käsittäen taloutta, tekniikkaa ja lakitietoa. Fiksun julkisen rakentamisen kuntakiertue käynnistyy lokakuussa.

Hankintalaki, erilaiset urakkamuodot, suunnittelupalvelujen hankinnat, vähähiilinen julkinen rakentaminen ja RTS -ympäristöluokitus tuodaan tällä kiertueella esille. Näihin julkisen rakentamisen parempaan laatuun tähtäävät työvälineet tehdään nyt paremmin tunnetuiksi. Road show pyörähtää käyntiin lokakuussa Vantaalla ja kiertää ensi vaiheessa kuuden kaupungin läpi helmikuuhun 2018 mennessä. Seminaarisarja tarjoaa kattavan katsauksen fiksuun julkiseen rakentamiseen ja suunnitteluun.

Puolikkaan päivän kestävät tilaisuudet ovat maksuttomia ja suunnattu ensisijaisesti kaupunkien, kuntien ja muiden julkisten tahojen rakennuttajille, hankinta-asiantuntijoille sekä julkisiin rakennushankkeisiin osallistuville yrityksille.

Tervetuloa ympäristöministeriön, Kuntaliiton, Rakennustiedon ja RAKLIn yhteiselle kuntakiertueelle 2017–2018.

Tilaisuuksien tarkat ajankohdat, ohjelmarunko ja ilmoittautumislinkki löytyvät ympäristöministeriön sivuilta.


Ajankohdat

27.10.2017 Vantaa, ilmoittautuminen on päättynyt.
9.11.2017 Tampere
11.12.2017 Jyväskylä, Technopolis klo 12–15
18.1.2018 Turku
22.1.2018 Joensuu
1.2.2018 Oulu

Jaa artikkeli


Aiheesta Uutiset

BLOGIT

Sisäilmauutiset on Sisäilmayhdistyksen julkaisema puolueeton ja riippumaton asiantuntijalehti.

© Sisäilmauutiset 2018