Heidi Hovi-Leitola aloitti Sisäilmayhdistyksen taloushallinto- ja tapahtumakoordinaattorina

Sisäilmayhdistyksen toimisto sai joukkoonsa uuden vahvistuksen, kun Heidi Hovi-Leitola aloitti työnsä yhdistyksen taloushallinto- ja tapahtumakoordinaattorina 21.8.2019.

Heidi on aiemmin toiminut useamman vuoden myyntityössä ja tapahtumatuottajana sekä viimeiset pari vuotta operatiivisena johtajana Esports-alalla.

Uudessa tehtävässään Heidi tulee vastaamaan yhdistyksen päivittäisten taloushallintoasioiden hoitamisesta Helka Backmanin jäädessä vuoden lopussa hyvin ansaituille eläkepäiville. Lisäksi Heidi osallistuu aktiivisesti yhdistyksen tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä muun toimiston väen kanssa.

Sisäilmayhdistyksen toiminnanjohtaja Mervi Ahola iloitsee uudesta vahvistuksesta.

– Heidi tuo tiimiimme monipuolisista osaamista, ja tulevaisuudessa ajatuksissa onkin järjestää ammattilaisille entistä enemmän myös pienempiä kohtaamisen mahdollisuuksia nykyisten päätapahtumien lisäksi.

Työssään Sisäilmayhdistyksessä Heidi odottaa oppivansa paljon uutta sisäilma-asioista, yhdistyksen toiminnasta sekä yhteistyökumppaneista. Heidi myös toivoo, että hän voi omalla panoksellaan edesauttaa yhdistyksen kehittämistä.

– Koen sisäilma-asiat hyvin tärkeiksi. Tiedon jakaminen sekä uusien keinojen eteenpäin vieminen ovat ensisijaisen tärkeitä, jotta voidaan välttyä niin yhteiskunnallisilta kuin myös yksilötason taloudellisilta ja terveyteen liittyviltä ongelmilta, Heidi sanoo ja toivottaa hyvää alkanutta syksyä.

Teksti: Anna Merikari

 


Osallistu Sisäilmauutisten lukijakyselyyn 17.9. mennessä – voit voittaa leffaliput!

Osallistu Sisäilmauutisten lukijakyselyyn. Kyselyn avulla haluamme kartoittaa, miten uutiskirje vastaa tarkoitustaan ja miten sitä voisimme jatkossa kehittää. Vastaathan lukijakyselyymme viimeistään 17.9.2019. Voit osallistua kyselyyn nimettömänä, mutta jättämällä sähköpostiosoitteesi osallistut Finnkinon leffalippujen arvontaan. Arvomme 4 kpl 2 leffalipun pakettia.

Pääset osallistumaan lukijakyselyyn TÄSTÄ

Jaa artikkeli


Aiheesta Sisäilmayhdistys

BLOGIT

Matkakertomukset

Sisäilmauutiset on Sisäilmayhdistyksen julkaisema puolueeton ja riippumaton asiantuntijalehti.

© Sisäilmauutiset 2020