Sisäilmastoseminaari 2020 – ilmoittaudu 27.2.mennessä!

Sisäilma-alan suurin vuosittainen seminaari, Sisäilmastoseminaari, järjestetään jo 35. kerran. Seminaari järjestetään 10.3.2020 Messukeskuksen kongressialueella. Seminaarin ohjelma on jälleen ajankohtainen ja monipuolinen. Terveet tilat 2028 -työpaja järjestetään jälleen seminaaripäivän jälkeisenä päivänä.

Sisäilmastoseminaarissa on tänä vuonna noin 60 tieteellistä esitystä seuraavista teemoista:

  • Toimiminen sisäilma-asioissa
  • Sisäilman kemialliset ja hiukkasmaiset epäpuhtaudet
  • Mikrobien tutkiminen ja altistumisen arviointi
  • Sisäilman laadun varmistaminen
  • Ilmanvaihto ja painesuhteet
  • Sisäilmaongelmien yleisyys ja riskikäsitykset
  • Lattioiden ja perustusten toimivuus
  • Koettu sisäilman laatu ja oireet.

Sisäilmastoseminaarin avaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen pääjohtaja Markku Tervahauta, ja seminaarin keynote-puhujana on Helsingin yliopiston kansleri Kaarle Hämeri otsikolla Hyvä paha sisäilma – tiedämmekö pienhiukkasista? Tutustu tästä mielenkiintoiseen seminaariohjelmaan.

Seminaarin yhteydessä järjestettävään näyttelyyn osallistuu tänä vuonna yli 80 näytteilleasettajaa.

Lue lisää Sisäilmayhdistyksen kotisivuilta ja ilmoittaudu Sisäilmastoseminaariin.

Sisäilmastoseminaarin iltana juhlistamme 30-vuotiasta Sisäilmayhdistystä Sisäilmayhdistys 30 vuotta -juhlagaalan merkeissä vastikään avatussa Sokos Hotel Triplassa. Lue lisää juhlagaalastamme ja tule mukaan juhlimaan kanssamme!

Terveet tilat 2028 -työpaja

Sisäilmastoseminaarin jälkeisenä päivänä 11.3.2020 järjestämme jälleen Terveet tilat 2028 -työpajan. Työpaja pidetään Sokos Hotel Triplassa Pasilassa. Työpajan järjestäjinä ovat Terveet Tilat 2028, Etelä-Suomen aluehallintovirasto ja Sisäilmayhdistys.

Tilaisuus on osa Terveet tilat 2028 -ohjelman kuntakiertuetta, jonka työpajapäiviä järjestetään yhteensä yhdeksällä paikkakunnalla ympäri Suomen syksyn 2019 ja kevään 2020 aikana. Työpajatyöskentelyssä nousevat ideat ja ajatukset otetaan huomioon Terveet tilat -toimintamallia rakennettaessa. Toimintamallin lähtökohtana on, että käyttäjien kokemukset, rakennusten kunto ja sopivuus käyttötarkoitukseensa tarkistetaan ja arvioidaan säännöllisesti. Terveet tilat 2028 -ohjelman tavoitteena on, että toimintamalli on käytössä kaikissa kunnissa vuoteen 2028 mennessä.

Työpaja on maksuton, mutta osallistujamäärä on rajoitettu. Tutustu työpajan ohjelmaan ja ilmoittaudu!

Jaa artikkeliAiheesta Sisäilmayhdistys

BLOGIT

Matkakertomukset

Sisäilmauutiset on Sisäilmayhdistyksen julkaisema puolueeton ja riippumaton asiantuntijalehti.

© Sisäilmauutiset 2021