SCANVAC Award -palkinnon vei Swegon Air Academy

SCANVAC Award myönnetään joka toinen vuosi pohjoismaisille yksityishenkilöille, yrityksille tai organisaatioille, jotka ovat merkittävällä tavalla edistäneet LVI-tekniikkaa. Vuonna 2018 oli Swegon Air Academyn vuoro vastaanottaa tämä arvostettu palkinto.

Swegon Air Academy

Swegon Air Academy on lisännyt yleistä tietoisuutta sellaisista asioista kuin energiansäästö ja terveellinen sisäilmasto sekä tietoa ilmanvaihdosta. Yhdessä johtavien LVI-asiantuntijoiden kanssa palkinnon saaja on selittänyt mutkikkaita ongelmia selkeällä tavalla siten, että tavalliset ihmisetkin ymmärtävät niitä. Niin Swegon Air Academy kuin me Scanvacilla olemme täysin vakuuttuneita siitä, että huonosti toimivia rakennusjärjestelmiä voidaan parantaa merkittävästi tarjoamaan terveellisempi sisäilmasto kohtuulliseen hintaan, jos vain osataan selittää mistä kulloinkin on kysymys ja kiikastaa.

Swegon Air Academy jakaa tietoa seminaareissa, webinaareissa ja verkossa esitettävillä videoilla, osallistumalla aktiivisesti konferensseihin ja näyttelyihin, sekä rakennusten omistajille ja konsulteille suunnatuilla koulutusohjelmilla. Swegon Air Academy on vuodesta 2005 järjestänyt yli 16 000 osallistujalle yli 350 tapahtumaa, joissa on esiintynyt yli 500 tunnettua kansainvälistä luennoitsijaa.

Julkaisut

Swegon Air Academy harjoittaa myös julkaisutoimintaa. Julkaisuista mainittakoon: “AIR Swegon Air Academy”, 622 sivua asiaa hyvästä sisäilmastosta ja energiatehokkaasta ilmanvaihdosta; “Simply EPBD” – opas rakennusten energiatehokkuusdirektiiviin; “Simply GREEN” rakennusten energia- ja ympäristösertifioinnista sekä “HISTORY of Ventilation Technology” – ilmanvaihtotekniikkaa menneisyydestä nykyhetkeen.

Swegon Air Academy työskentelee aktiivisesti yhteistyössä REHVA- ja ASHRAE-järjestöjen kanssa ja tuottaa aineistoa kirjoihin ja tieteellisiin aikakausijulkaisuihin. Swegon Air Academyn verkkosivustolla (www.swegonairacademy.com) on jatkuvasti kiinnostavia uutisia omalta alaltamme.

Swegon Air Academy -tiimi

Swegon Air Academyn ensimmäinen vetäjä oli vuodesta 2005 Conny Nilsson; nyt johdossa ovat Mikael Börjesson, Swegon Groupin Competence Director sekä Petra Vladykova Bednarova. Swegon Air Academyn toimintaan osallistuu lukuisia henkilöitä, esimerkiksi Satu Palmgren, Henrik Paulsson, Catharina Danielsson, Catarina Holstein-Krag, John Woollett ja monenmonta muuta.

Online ja tulevaisuus

Swegon Air Academy on erinomainen aloite, joka on luonut meille ja monille muille alan ammattilaisille areenan, jossa voi tuoda esille alalle tärkeitä asioita. Se on monille myös arvokas ”verkostoitumisareena”, joka mahdollistaa parhaiden käytäntöjen positiivisen jakamisen. Tulevaisuudessa lisäämme ominaisuuksia, jotka linkittyvät muille osaamisalueille.

SCANVAC

SCANVAC on Islannin, Norjan, Ruotsin, Suomen ja Tanskan LVI-alojen liittojen pohjoismainen yhteistyöelin, joka edustaa yli 20 000:ta LVI-alan ammattilaista. Järjestön päätoimisto sijaitsee nyt Suomessa, puheenjohtajana toimii professori Olli Seppänen ja sihteeristöä johtaa Siru Lönnqvist.

www.scanvac.info

Jaa artikkeli


Aiheesta Tapahtumat

BLOGIT

Matkakertomukset

Sisäilmauutiset on Sisäilmayhdistyksen julkaisema puolueeton ja riippumaton asiantuntijalehti.

© Sisäilmauutiset 2021