Lukijakyselyn satoa

Lähetimme elokuun Sisäilmauutiset-uutiskirjeessämme lukijakyselyn, jonka avulla halusimme kartoittaa, miten uutiskirje nykyisellään vastaa tarkoitustaan ja miten voisimme sitä jatkossa kehittää. Kyselyyn vastasi 17.9.2019 mennessä 255 vastaajaa – lämmin kiitos kaikille kyselyymme osallistuneille!

Uutiskirjeemme lukijoista valtaosa, 94 %, on erittäin tyytyväinen tai melko tyytyväinen uutiskirjeen sisältöön ja vastaavasti 88 % uutiskirjeen ulkoasuun. Uutiskirjeen jutut koetaan kiinnostaviksi, omaa työtä tukeviksi ja sisältö ajankohtaiseksi, mielenkiintoiseksi, monipuoliseksi ja alaa hyvin seuraavaksi. Tietolähteenä Sisäilmauutiset koetaan erittäin hyödylliseksi (26 %) tai melko hyödylliseksi (66 %). Uutiskirjettä seurataan pääosin (87 %) sähköpostitse lähetettävässä uutiskirjeessä, mutta myös uutiskirjeen verkkosivuilla (33 %).

Sisäilmauutiset ilmestyy noin 10 kertaa vuodessa, mikä uutiskirjeemme lukijoiden (88 %) mielestä on riittävän usein. Uutiskirjeen lukee aina 67 % vastaajista.

Eniten uutiskirjeen sisällöstä kiinnostavat uusimmat tutkimukset (87 %), asetukset ja määräykset (68 %), homeongelmat (59 %) ja rakentaminen (52 %), joista myös toivotaan eniten ja nykyistä enemmän uutisia ja artikkeleita.

Kaikkien sähköpostiosoitteensa jättäneiden kesken arvoimme 4 kpl 2 leffalipun pakettia Finnkinoon. Onnetar suosi tällä kertaa Sari Kamppia, Jaana Vainiota, Jussi Kokkista ja Jaakko Luukkosta. Onnea voittajille! Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä voittajiin.

Jaa artikkeliAiheesta Uutiset

BLOGIT

Matkakertomukset

Sisäilmauutiset on Sisäilmayhdistyksen julkaisema puolueeton ja riippumaton asiantuntijalehti.

© Sisäilmauutiset 2021